Advies

“Ontwerpen kan slechts beschouwd worden als
spirituele passie. “

Met een lijst van klanten zoals Karl Lagerfeld, Sarah Andelman van Colette, voormalig Gucci creative director Frida Giannini en Beatrix, is GHYCZY een bedrijf dat de levens van een aantal van ’s werelds meest stijlvolle mensen siert.

Een bedrijf met een lange familiegeschiedenis en een design feeling welke is gebaseerd op kwaliteit, zorg, service en toewijding. We willen dat mensen van GHYCZY blijven genieten ook nadat we het product hebben geleverd. We willen dat onze items deel uitmaken van de familie die hen omringt, dat elk ontwerp gebruikt wordt. Tot op heden heeft GHYCZY producten geproduceerd naar wensen van de klant. Elk stuk is uniek.

Vandaag de dag is GHYCZY ingesteld op een nieuw tijdperk. Alles binnen het bedrijf zal hetzelfde blijven. Het zorgvuldige proces in Swalmen, de ontwerpen die ontstaan binnen Peter Ghyczy’s tekenkamer. Dit is de manier waar wij als een meubelfamilie trots op zijn. Wel, zal voor de eerste keer in lange periode zal GHYCZY beschikbaar worden over de hele wereld, met een minimale inspanning voor de klant. Nieuwe showrooms zullen onze GHYCZY collecties tonen en nieuwe samenwerkingen maken de naam GHYCZY minder onbekend.

Bij GHYCZY willen we dat iedereen in staat is om de kwaliteit te onderscheiden. We willen dat de wereld die deze ontwerpen heeft geïnspireerd, in staat is om deze ontwerpen te gebruiken. We willen onszelf bieden aan een breder publiek, zodat Swalmen de wereld kan laten zien wat de beste kwaliteit meubels zijn.

 

Felix Ghyczy

Positieve reacties en berichten van klanten en interieur designers, dat is ons doel.
Hieronder een aantal reacties van feedback die we gekregen hebben afgelopen jaar.

interieur ontwerp

Jarenlange ervaring gaf me het inzicht dat de kunst van het interieur is gebaseerd op een aantal fundamentele elementen. Veel van die elementen zijn afkomstig uit de Japanse theorie Wabi-Sabi, die ons leert om de innerlijke schoonheid van dingen te waarderen. Pas als iemand het karakter van dingen, zoals de manifestatie van patina erkent, kan men de ondiepe verschijning overwinnen en kennis maken met zijn ware ziel. Alleen oorspronkelijke materialen zullen een prachtig patina kunnen ontwikkelen. Het is belangrijk een huis, te creeren, die echt voelt als thuis. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren ten aanzien van kleuren, voorwerpen, materialen en stijlen, dit zorgt ervoor dat een interieur persoonlijkheid heeft.

product advies

Ons GHYCZY team helpt je graag om het beste product te kiezen. We geven advies over de mogelijkheden van afwerkingen, maten en verschillende productgroepen. Bel, e-mail of voel je vrij om onze showroom te bezoeken.

Product
onderhoudskit

Alle onderdelen zijn solide en ongelakt. Na verloop van tijd krijgen ze een mooi patina, waardoor ze hun unieke karakter krijgen. Het handhaven van een goed uitziend product vergt regelmatig onderhoud. Gebruik een schone microvezel doek en bevochtig met wat water en groene zeep. Voor het verwijderen van meer hardnekkige vlekken kunt u gebruik maken van onze super cleaner en polijstmachine. Gepolijst roestvrij stalen oppervlakken kunnen het beste worden gereinigd met een gewone glasreiniger.

Let op: metalen niet in contact laten komen met chloor of zuren.

Uw volledige naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw adres

Uw postbusadres (Eventueel)

Postcode

Stad

Provincie

Land

Voor welke product(en) wilt u het onderhoudskit aanvragen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ik ben een

product advice

Our GHYCZY team will gladly help you to choose the best product. We gave you advice about the possibilities of finishes, sizes and different product groups. Call, email or feel free to visit our showroom.

Product
maintenance kit

All parts are solid and unvarnished. In time they will get a nice patina, which gives them their unique character. To maintain a good looking product regular maintenance is needed. Use a clean microfiber cleaning cloth and moisten it with some water and green soap. To remove more persistent stains use our super cleaner and super polisher. Polished stainless steel surfaces can best be cleaned with a regular glass cleaner.

Attention: No metals may come in contact with chlorine or acids.

Your full name (required)

Your e-mail (required)

Your Address line 1

Your Address line 2

Postal Code

City

State / Province

Country

Which product(s) would you like to order the maintenance kit for?

Sign up for our newsletter

I am a